Юлиян Нагелсман повтори няколко пъти горчивата истина за Байерн Мюнхен след загубата от Виляреал


Юлиян Нагелсман повтори няколко пъти горчивата истина за Байерн Мюнхен след загубата от Виляреал
Снимка: Getty Images

1740 0

Предводителят на Байерн Мюнхен Юлиян Нагелсман призна след загубата на неговия отбор от Виляреал в първия 1/4-финал в Шампионска лига, че баварците са си заслужили поражението:

"Заслужавахме за загубим, не бяхме достатъчно добри днес. През първото полувреме не се представихме добре в защита и имахме прекалено малко шансове в предни позиции. Второто полувреме беше "луд мач" - изгубихме контрол, защото отчаяно искахме да вкараме гол", каза той на своята пресконференция.

"Мисля, че те можеха да вкарат и още попадения в нашата врата. Във всички аспекти - не изиграхме добър мач. Все пак, резултатът е само 1:0 и трябва да покажем друго "лице" в реванша. Знаем как да го направим и мисля че ще го направим", добави още той.

Запитан от журналист дали всъщност не е объркал тактиката за сблъсъка с "жълтата подводница", Нагелсман каза следното:

"Това беше типичен мач срещу испански отбор, който има добри играчи, прави малко грешки и знае как да държи топката. По крилата не играехме достатъчно интензивно, не успявахме да пробием в дълбочина... Нищо не сработи за нас и имахме прекалено малко възможности - заслужавахме да загубим", повтори още веднъж треньорът на Байерн Мюнхен.

*Любопитно е да се отбележи, че в последните 5 случая, когато немският колос е губел първата си среща в Шампионска лига, след това не е успявал да продължи напред в турнира. Още по-любопитното е, че четири от тези пет мача са били срещу испански отбори - Барселона (2014/15), Атлетико Мадрид (2015/16) и Реал Мадрид, на два пъти, през сезон 2016/17 и 2017/18!

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички