Карло Анчелоти бе предпазлив след победата на Реал Мадрид срещу Челси, сравни Карим Бензема с виното


Карло Анчелоти бе предпазлив след победата на Реал Мадрид срещу Челси, сравни Карим Бензема с виното
Снимка: Getty Images

2261 0

Наставникът на Реал Мадрид Карло Анчелоти, разбира се, беше доволен след края на първия 1/4-финал между Челси и "белия балет" в Шампионска лига, но предупреди своите футболисти, че това е било само "първото полувреме" и реваншът не е решен:

"Мисля, че играхме добре, контролирахме мача и бяхме опасни на контраатака - беше добра вечер... Но, нека не забравяме, че това е само първият мач. Ще трябва да се подготвим добре и за реванша", каза Татко Карло на своята пресконференция.

"Имаме предимство, но не трябва да сме твърде уверени. Имаме мач за първенството, а след това още една среща с този отбор, който все още е актуалният шампион в турнира. Днес се справихме добре, но никога не знаеш какво ще се случи следващият път", допълни той и след това обърна специално внимание на Карим Бензема, който наниза хеттрик във вратата на "сините":

"Той става все по-добър с всеки изминал ден - като виното. Всеки ден Бензема демонстрира своето лидерство и се чувства все по-важен за този отбор!".

*34-годишният французин вече е отбелязал 11 гола в Шампионска лига през кампанията - най-доброто му постижение в кариерата!

**Следващият мач за Реал Мадрид е домакинството на Хетафе в Ла Лига, а реваншът с Челси на "Бернабеу" е насрочен за 12 април!

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички