Томас Тухел бе съсипан след 1:3 от Реал Мадрид, даде тежка прогноза за следващите 2 мача на Челси


Томас Тухел бе съсипан след 1:3 от Реал Мадрид, даде тежка прогноза за следващите 2 мача на Челси
Снимка: Getty Images

1944 0

Старши треньорът на Челси Томас Тухел заяви, че отборът му е изиграл най-лошото си първо полувреме, откакто той е на "Стамфорд Бридж", след като "сините" отстъпиха на Реал Мадрид в първия 1/4-финал в Шампионска лига:

"Тежка загуба... Това беше едно от най-лошите първи полувремена, които съм виждал тук на "Стамфорд Бридж". Индивидуалното ни представяне, както и това като отбор, бяха крайно недостатъчни", заяви той на своята пресконференция.

"Представянето ни през първите 45 минути бе толкова далеч от стандартите, които сме наложили, че не можем да се оплакваме, че сме загубили. През втората част имахме 12 удара... Винаги можеш да извършиш обрат и да спечелиш, но когато "убиеш мача" през първото полувреме, става все по-трудно и по-трудно", продължи Тухел.

"Ако продължаваме да играем така, ще загубим и срещу Саутхемптън, а след това ще бъдем отнесени и на "Сантяго Бернабеу", прогнозира немският специалист.

*Това бе втора поредна домакинска загуба за Челси, след като през отминалия уикенд тимът допусна шокиращ обрат от Брентфорд. 

**На 9 април "сините" гостуват на Саутхемптън в 32-ия кръг на Висшата лига, а след това на 12 април е реваншът с Реал в Мадрид!

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички