Барселона взе своето окончателно решение за защитника на Челси Антонио Рюдигер?


Барселона взе своето окончателно решение за защитника на Челси Антонио Рюдигер?
Снимка: Getty Images/Guliver

2044 0

От доста време насам се твърди, че испанският гранд Барселона проявява силен интерес към един от най-добрите защитници на Челси - Антонио Рюдигер, който след края на настоящия сезон ще се превърна в 'свободен агент'.

Според испанското издание "Sport" обаче, каталунците вече са взели решение да се откажат от намерението си да привлекат национала на Германия на "Камп Ноу", а причина за това са твърде високите финансови изисквания на 29-годишния бранител.

Наличната информация разкрива, че през миналата седмица представители на Рюдигер са имали среща с босовете на Барса, по време на коята е била фиксирана желаната от него заплата - 7 милиона евро + много сериозен бонус за самото подписване на контракт.

Припомняме, че преди броени дни Жоан Лапорта, говорейки за евентуален трансфер на Ерлинг Холанд, бе категоричен, че клубът няма да привлича футболисти, които ще нарушат 'системата на заплати' в Барселона!

Вижте още: Умопомрачителният гол на Рюдигер от изминалия уикенд срещу Брентфорд (ВИДЕО)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички