Проблемите на Абрамович отмениха традиционния обяд между Челси и Реал Мадрид


Проблемите на Абрамович отмениха традиционния обяд между Челси и Реал Мадрид
Снимка: Колаж на SportLive

4143 0

Всяка среща между водещите европейски клубове е съпътствана от редица детайли и срещи, които многократно надхвърлят 90-те минути на терена. Това е перфектното време за разговори между високите етажи, стари приятели, включително се стига и до сериозно обсъждане на теми, които са в интерес на двата екипа.

Най-важната среща от подобен вид е традиционният обяд, който няма да се проведе между директорите на Челси и Реал Мадрид. Именно двата легендарни клуба се срещат тази вечер в прелюбопитен двубой на четвъртфиналите от Шампионска лига. Това не е обичайно предвид нормалните отношения между двата отбора, но деликатните процеси в тима на домакините са принудили ръководствата да пропуснат срещата.

Английското дружество ще бъде продадено преди 31-и май, като главната причина за сделката са санкциите срещу Роман Абрамович, които от своя страна са следствие на войната между родната му Русия и Украйна.

Отношенията между Реал Мадрид и Челси бяха много коректни през последните години, като бяха водени куп преговори, подобни на тези, които доведоха Куртоа и Азар на "Сантиаго Бернабеу", както и Ковачич на "Стамфорд Бридж". Привличането на белгийския номер "7" е любопитен случай, тъй като мадридистите имаха нелеката задача да водят преговори със силната жена на лондончани - Марина Грановска. Азар се превърна в най-скъпото попълнение на Реал, но той ще пропусне днешния мач заради контузия.

А ето къде може да гледате сблъсъка между английските и испанските столичани!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички