Треньорът на ПСЖ обеща сериозен мач срещу Ювентус в Шампионска лига


Треньорът на ПСЖ обеща сериозен мач срещу Ювентус в Шампионска лига
Снимка: Getty Images

1320 0

Късно снощи (25 октомври) френският гранд ПСЖ разнебити Макаби Хайфа и го победи със 7:2 в мач от 5-ия кръг на груповата фаза в Шампионска лига.

Парижани на 100% са на 1/8-финал в турнира, но ще трябва да търсят победа и в последното си гостуване на Ювентус (2 ноември), ако не искат Бенфика, който гостува на Макаби, да ги изпревари за първото място.

"Най-важното е, че си подсигурихме участието на осминафиналите. Груповата фаза все още не е приключила обаче и ще излезем срещу Ювентус в последния кръг с амбицията да финишираме първи", обеща треньорът на ПСЖ Кристоф Галтие след мача.

Наставникът призна, че разполага с невероятни играчи в нападание, но би било смело да заяви, че отборът му е най-добрият в света: "Би било смело да кажем, че сме най-добрият отбор в света в момента. Има и други много качествени тимове в Шампионска лига. Но да, в атака разполагам с изключителни футболисти. Всички знаят на какво са способни Мбапе, Меси и Неймар, но сега осъзнаваме, че когато се защитваме по-добре, получаваме възможности и да контраатакуваме".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - "Няма причина да съм прекалено критичен" - коментарът на Карло Анчелоти след първата загуба на Реал Мадрид!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички