Бивш френски национал: Килиан, порасни! В момента дразниш всички


Бивш френски национал: Килиан, порасни! В момента дразниш всички
Снимка: Getty Images

1585 0

Бившият френски национал Еманюел Пти за втори път в рамките на 10 дни разкритикува нападателя на ПСЖ Килиан Мбапе. Според бившия халф звездата на "петлите" в последно време редовно прави "неуместни" изказвания и не мисли за футбол.

"През последните седмици виждам все повече негови неуместни изказвания. Той все повече се отдалечава от основната тема, която е футболът. Чух, че обещанията, дадени му в ПСЖ, не се изпълняват, но искам да кажа: "Килиан, порасни, това е животът". Да се съмняваш във всичко? Разбира се, че не. Трябва да си по-зрял", заяви Пти, цитиран от "RMC Sport".

"Килиан, колкото по-бързо решиш проблемите със самия себе си, толкова по-бързо твоята игра на терена ще се подобри и ще има хармония в отношенията с феновете и съотборниците. Днес ти дразниш всички.

Той се поставя над отбора. В ПСЖ, разбира се, му обещаха, че проектът ще се гради около него. Но, Килиан, ти започна по съвсем различен начин в Монако.

Изявленията на Мбапе са неуместни и показват неуважение към клуба, а и към съотборниците му. Защото като казва това, той застрашава треньора си, а също и някои играчи", допълва французинът. Ето как той критикува Мбапе преди 10 дни.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички