Треньорът на Интер Симоне Индзаги: Трябваше да направим нещо специално, вероятно дори надхвърлихме очакванията


Треньорът на Интер Симоне Индзаги: Трябваше да направим нещо специално, вероятно дори надхвърлихме очакванията
Снимка: GettyImages

1405 0

Старши треньорът на Интер - Симоне Индзаги, заяви, че тимът му е успял да постигне 'нещо специално' в груповата фаза на Шампионска лига, класирайки се за 1/8-финалите и призна, че двата мача с Барселона (победа и равенство) са изпълнили с увереност играчите му:

"За постигането на тази цел, която беше първата ни за този сезон, трябваше да направим нещо специално и ние успяхме. Играехме по-добре с всеки изминал мач. Началото срещу Байерн беше трудно (б.р. - 0:2), но след това двете срещи с Барселона (б.р. - 1:0 и 3:3) ни дадоха много увереност", не скри наставникът на "нерадзурите" на пресконференция си след разгрома над Виктория Пилзен.

"Винаги сме вярвали, но знаехме, че сме попаднали в много тежка група, защото Байерн Мюнхен и Барселона са изключително силни отбори. Вероятно дори надхвърлихме очаквания към нас с класирането за осминафиналите един кръг преди края. Момчетата заслужават едно голямо браво!", допълни още той.

*В последния шести кръг от груповата фаза на ШЛ Интер гостува на Байерн Мюнхен - 1 ноември, 22:00 часа. Италианският гранд няма шанс да измести немския от първото място в Група "С", тъй като изостава на 5 точки от него.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - "Много бих искал да знам това" - Антонио Конте побесня след Тотнъм 1:1 Спортинг Лисабон!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички