Педри не спести болезнената истина за Барселона: След като видяхме какво се случи тази вечер...


Педри не спести болезнената истина за Барселона: След като видяхме какво се случи тази вечер...
Снимка: Getty Images

2401 0

19-годишният полузащитник на Барселона Педри призна, че тимът не заслужава да играе футбол в Шампионска лига, след като в сряда вечер допусна тежка домакинска загуба от Байерн Мюнхен на "Камп Ноу".

"Разбира се, че това е провал", каза младокът пред "Movistar" след мача. "Барселона трябваше да излезе от групата, но не го направи, защото не заслужаваме да продължим напред в Шампионска лига. Ние сме много млад отбор и има много в какво да се подобряваме. През лятото дойдоха чудесни попълнения, но очевидно това не е достатъчно и разочарованието е голямо".

Педри се съгласи, че Барса е заслужавала да спечели точки при гостуванията си на Интер и Байерн в хода на груповата фаза, но и призова за самокритичност, защото снощният резултат е бил ясен знак, че тимът не е готов да се бори в най-силния европейски клубен турнир:

"Много неща ни липсват и трябва да сме самокритични. Вярно е, че в Мюнхен заслужавахме повече, в Милано също... но, след като видяхме какво се случи тази вечер, е напълно ясно, че не сме подготвени да се състезаваме в Шампионска лига".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Жоан Лапорта: За съжаление чудото не успя да се случи... Ще има възходи и падения за Барселона!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички