"Напълно убеден съм в това" - Шави даде обяснение за слабото представяне на Барселона


"Напълно убеден съм в това" - Шави даде обяснение за слабото представяне на Барселона
Снимка: Getty Images

2009 0

Старши треньорът на Барселона - Шави Ернандес, заяви, че тимът му дори не е доближил нивото си при поредната загуба от Байерн Мюнхен в Шампионска лига и обясни какво е повлияло психически на неговите футболисти:

"В този мач просто не се борихме, дори не доближихме нивото си. Байерн Мюнхен играеше много по-добре и много по-интензивно. Сигурен съм, че това, че разбрахме, че сме елиминирани от турнира преди старта на мача, ни повлия психически. Напълно убеден съм в това", каза 42-годишният наставник на пресконференцията си след 0:3 на "Камп Ноу".

Шави допълни още, че тимът му е имал труден жребий, нямал е късмет в част от срещите и е заслужавал повече:

"Жребият ни прати в много трудна група. Нямахме и късмет в определени двубои. Жестоко е, но днес просто не се сборихме. В други срещи го направихме, но не и днес. Разбирам, че отстрани това отпадане изглежда като провал, но вътре в клуба ние имаме друга трактовка. Много неприятно е, че сме елиминирани, но, ако анализираме мачовете, смятам, че заслужавахме повече".

*В същото време, 19-годишният Педри окачестви случилото се като провал и не спести болезнената истина за Барселона (прочетете думите му в линка).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички