Лучано Спалети няма търпение за предстоящата среща с Ливърпул: Спектакълът е гарантиран


Лучано Спалети няма търпение за предстоящата среща с Ливърпул: Спектакълът е гарантиран
Снимка: Getty Images

1369 0

Отборът на Наполи постигна петата си победа в груповата фаза на Шампионска лига, побеждавайки с 3:0 отбора на Рейнджърс у дома на "Диего Армандо Марадона". 

Наставникът на италианския гранд - Лучано Спалети, заяви, че няма търпение  неговият тим да излезе срещу Ливърпул на "Анфийлд" следващата седмица.

"Има огромен залог в следващия мач, защото Ливърпул е много труден противник на своя терен. Трябва да ги атакуваме и да държим топката, така че да е по-трудно за тях да се възползват максимално от качествата си", каза Спалети пред медиите.

"Ако им дадем време да разиграват свободно и да мислят, те ще се чувстват удобно, а ние определено не искаме това. Ще бъде чудесно да отидем там, вече квалифицирали се, и да дадем всичко от себе си. Спектакълът на "Анфийлд" е гарантиран!", каза още италианецът.

Побеждавайки Рейнджърс, Наполи записа 12-ата си последователна победа във всички турнир. Момчетата на Лучано Спалети са и със 100-процентов актив от точки в Шампионска лига и 5 от 5 спечелина мача до момента. Наполи ще се изправи срещу Ливърпул следващата седмица във вторник (1 ноември).

Челси и Байерн Мюнхен ще се борят за голямата звезда на Наполи.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички