Треньорът на Борусия Дортмунд коментира дузпата за Челси и не скри: Много сме разочаровани


Треньорът на Борусия Дортмунд коментира дузпата за Челси и не скри: Много сме разочаровани
Снимка: Getty Images

2263 0

Наставникът на Борусия Дортмунд - Един Терзич, бе доста тъжен след загубата от Челси с 0:2, която изхвърли неговия отбор от турнира Шампионска лига на 1/8-финалната му фаза.

"Този резултат е труден за приемане, много сме разочаровани. Получиха се два много интензивни мача. През второто полувреме днес показахме, че можем да доминираме и създадохме много ситуации, но в крайна сметка не беше достатъчно", констатира Терзич на пресконференцията си след последния съдийски сигнал на "Стамфорд Бридж".

"Трябва да се каже, че Челси заслужаваше да продължи напред, имайки предвид развоя на двата мача. Но ние също го заслужавахме, защото се получиха два доста равностойни двубоя", допълни още треньорът на Борусия и след това каза няколко думи за пребитата дузпа, от която Челси отбеляза за 2:0 в 53-тата минута:

"Решението да се даде дузпа беше много трудно. След това пък ни бе обяснено, че няма значение, че техен играч е първият, който е навлязъл в наказателното поле. Щеше да бъде доста любопитно дали наказателният удар щеше да бъде повторен, ако топката беше влязла във вратата при първото изпълнение", зачуди се Терзич, а за финал добави: "След такава горчива вечер не искам да говоря за съдията и за неговото представяне, а за нашето - определено няма от какво да се срамуваме!", категоричен бе той.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Треньорът на Челси най-после се зарадва: Настроението в съблекалнята е фантастично!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички