Треньорът на Челси най-после се зарадва: Настроението в съблекалнята е фантастично


Треньорът на Челси най-после се зарадва: Настроението в съблекалнята е фантастично
Снимка: Getty Images

2678 0

Старши треньорът на Челси - Греъм Потър, най-накрая имаше повод да се усмихне широко, след като неговият тим победи Борусия Дортмунд с 2:0 в мача-реванш от 1/8-финалите в Шампионска лига и с общ резултат 2:1 прогресира към следващата фаза.

"Наистина съм доволен. Атмосферата беше фантастична, както и самата вечер. Футболистите и феновете бяха страхотни - точно такива трябваше да бъдат срещу отбор, който беше в серия от 10 поредни победи. Това беше специална вечер!", заяви Потър на пресконференцията си след мача и похвали специално защитника Марк Кукурея:

"Ако не се лъжа, той получи наградата за "Играч на мача". Много се радвам за него. Когато преминаваш през трудни моменти, през каквито преминаваме ние, трябва да приемаш критиките. Марк се справя много добре с тях. С левия си крак днес той ни осигури нужния баланс в защитната линия и изигра мача на топ ниво".

"Краят на двубоя беше напрегнат, но момчетата се справиха отлично. Радвам се, че спечелиха днес - настроението в съблекалнята е фантастично. Продължаването напред в този турнир означава много за нас. Сега трябва да се възстановим и да се подготвим за мача срещу Лестър", добави още старши треньорът на "сините", които на 11 март гостуват на "лисиците" в среща от 27-ия кръг на английската Висша лига.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Един Терзич коментира дузпата за Челси и не скри: Много сме разочаровани!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички