Тибо Куртоа спомена притеснителен факт за Реал Мадрид след 2:0 срещу Челси


Тибо Куртоа спомена притеснителен факт за Реал Мадрид след 2:0 срещу Челси
Снимка: Getty Images

1910 0

30-годишният белгийски вратар на Реал Мадрид - Тибо Куртоа, определи успеха срещу Челси като "добър резултат", но и нарече "притеснителен" факта, че неговите съотборници не са успели да вкарат повече голове във вратата на Кепа в първия 1/4-финален сблъсък от Шампионска лига.

В сряда вечер (12 април) "белия балет" победи с 2:0 на "Бернабеу", но пропусна да обезмисли тотално реванша в Лондон с още попадения, въпреки че игра с човек повече на терена след 59-ата минута.

"Всеки път, когато играеш в елиминациите, имаш чувството, че можеш и трябва да изчистиш всички въпросителни предварително. Челси можеше да отбележи в края. Постигнахме добър резултат, но фактът, че не отбелязахме трети, а може би дори и четвърти гол, е притеснителен. Надявам се, че няма да съжаляваме следващата седмица!", пожела си Куртоа след края на мача.

*Реваншът на "Стамфорд Бридж" е на 18 април, отново от 22:00 часа българско време. Между двете срещи Реал гостува на Кадис в Ла Лига (15 април), а Челси е домакин на Брайтън във Висшата лига (15 април).

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Франк Лампард вярва в крайния успех на Челси, разкри какво е казал на играчите след 0:2 от Реал Мадрид

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички