След "едно от най-добрите представяния за сезона" Винисиус предупреди Реал Мадрид


След "едно от най-добрите представяния за сезона" Винисиус предупреди Реал Мадрид
Снимка: Getty Images

12963 0

Футболистът на Реал Мадрид Винисиус бе много доволен от победата с 2:0 срещу Челси в Шампионска лига. Бразилецът все пак се изказа доста предпазливо преди реванша, като заяви, че нищо не е решено и отборът трябва да остане спокоен.

Има още едно полувреме - това в Лондон

"Играхме много добре и пресирахме през цялото време. Да спечелим у дома е много хубаво. Трябва да останем спокойни за реванша. Имахме много пространства, искахме да вкараме още един гол, но играхме срещу голям отбор. Сега най-важното е да се представим добре на реванша. Това беше едно от най-добрите ни представяния за сезона. Но това е само полувремето. Има още какво да се реши.Трябва да си починем добре и да останем с хладни умове”, коментира Винисиус непосредствено след двубоя.

„Всеки играч, който носи тази фланелка за Мадрид, знае колко специална е Шампионска лига. Особено на Бернабеу с тези фенове зад нас. Те живеят за това състезание. Ако играеш за Мадрид, трябва да бъдеш воден от глада да играеш в турнира и да спечелим Шампионска лига". А наставникът на Реал Мадрид Карло Анчелоти показа, че е класа и с топката в крака по време на двубоя с Челси.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички