Дори и Анчелоти не повярва: Поредната лекция на Лука Модрич на терена бе лишена от гол-бижу (ВИДЕО)


Дори и Анчелоти не повярва: Поредната лекция на Лука Модрич на терена бе лишена от гол-бижу (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

6257 0

Реал Мадрид победи Челси с 2:0 в първия 1/4-финал помежду им в Шампионска лига. "Белия балет" се представи на ниво, като в срещата се видя голямата разлика между двата отбора през този сезон, като лондончани са далеч от добрите си времена. 

Поредната лекция на Лука Модрич на терена

Карим Бензема се разписа през първото полувреме, а през второто Марко Асенсио отбеляза за 2:0 само 3 минути, след като бе влязъл в игра. При резултат 1:0 обаче Лука Модрич бе близо до много красиво попадение.

Винисиус направи пробив отляво, влезе в наказателното поле, стигна до аутлинията и върна за Бензема на границата на наказателното поле. Той я подаде към Модрич, който стреля отлично с десния крак към горния ляв ъгъл на Кепа, но топката мина малко над вратата. Реакцията и на Карло Анчелоти бе красноречива, хващайки се за главата заради огромния шанс, който имаше Модрич. Той направи много добър мач, като от 74 опита за подаване 70 от тях са били успешни или 95% успеваемост. Самият Модрич пък е отхвърлил огромна оферта, за да остане верен на Реал Мадрид.

 

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички