Странно: Легенда на Юнайтед в горещ спор с щаба на Сити след боя над Реал (ВИДЕО)


Странно: Легенда на Юнайтед в горещ спор с щаба на Сити след боя над Реал (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

2048 0

До любопитен момент се е стигнал след последния съдийски сигнал на мача-реванш от полуфиналите в Шампионска лига между Манчестър Сити и Реал Мадрид. Камерите на "Етихад Стейдиъм" уловиха разгорощен спор с участието на хора от щаба на "гражданите".

Дискусията обаче не е с представител на "кралския клуб", а с легенда на... Манчестър Юнайтед. Става въпрос за бившия бранител на клуба Патрис Евра, който сега работи като анализатор в английска медия.

Отборът на Сити празнуваше по терена след големия успех, а Гуардиола обсъждаше нещо със своя щаб. Те бяха разположени близо до екипа на BT на място, като именно в него бе и Патрис Евра.

Той се забърка в спор с представители на градския съперник на любимия му клуб. В крайна сметка всичко завърши без допълнителни проблеми и Евра се върна към колегите си от медията. Можете да видите случилото се по-долу в материала.

Едва ли настроението при "гражданите" е било помрачено след боя над "краля" в Шампионска лига. Вижте смразяващата статистика на Манчестър Сити, която показва тотална доминация над Реал Мадрид.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички