Кофти: Фен на Арсенал отменил семейната си почивка, за да види шампионския мач на отбора


Кофти: Фен на Арсенал отменил семейната си почивка, за да види шампионския мач на отбора
Снимка: Getty Images/Guliver

2315 0

Публикация в Twitter от фен на Арсенал от 1 февруари тази година се появи отново след последното поражение на "артилеристите" срещу Брайтън. От него става ясно, че фенът на Арсенал е отказал семейно пътуване, за да може да гледа как любимият му клуб вдига трофея от Висшата лига.

През януари Микел Артета и неговите играчи бяха в страната на мечтите, наслаждавайки се на преднина от осем точки на върха на класирането. Учудващо, но лондоначани бяха начело в таблицата за 245 дни от кампанията в лигата, но претърпяха драматичен срив през последните седмици.

Неоправдан риск

Тяхната преднина на върха през януари беше толкова голяма, че един уверен фен реши да рискува, като отмени семейно пътуване. Както беше съобщено в The Sun, фен с псевдонима @Fkhanage разказа как е оставил жена си с червено лице, след като отменил пътуване. То трябвало да бъде по времето, когато Арсенал се изправя срещу Уулвърхемптън в последния си мач от лигата за сезона.

"Преди около година съпругата ми и аз резервирахме семейна почивка на Мавриций, тръгвайки на 26 май. След това обаче разбрах, че последният ни домакински мач е на 28 май. Трябваше да отменя почивката ни. ЖЕНА МИ е БЯСНЯ. Твърде уплашен съм, за да се прибера вкъщи. По-добре да спечелим лигата. Молете се за мен", гласи неговият туит.

Сити може да спечели Висшата лига само след дни

В настоящия момент отмяната на пътуването от страна на фена на Арсенал няма да се окаже, че си струва, тъй като Манчестър Сити е с четири точки преднина. Дори ако Арсенал спечели оставащите си два мача, Сити все още ще държи надеждите си за титлата в свои ръце, като остават сравнително лесни мачове срещу Челси, Брайтън и Брентфорд.

В по-краен случай, "гражданите" могат да бъдат короновани за шампиони още този уикенд, ако Арсенал по някакъв начин загуби от Нотингам Форест. А по-рано пък се появиха детайли, които разкриват за желанието на Роналдо да подпише с Арсенал малко преди да отиде в Ал Насър.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички