Стефано Пиоли след жребия на Милан в Шампионска лига: Смятам, че двата отбора са равностойни


Стефано Пиоли след жребия на Милан в Шампионска лига: Смятам, че двата отбора са равностойни
Снимка: Getty Images

1279 0

Вчерашният жребий за 1/8-финалите в Шампионска лига отреди на шампиона на Италия - Милан, да се изправи срещу английския Тотнъм. Първият мач ще бъде в Милано, а реваншът в Лондон.

В коментар преди гостуването на Кремонезе в Серия А (8 ноември, 21:45 ч.), старши треньорът на "росонерите" - Стефано Пиоли, бе категоричен, че на тази фаза в турнира не могат да се очакват лесни противници и изтъкна факта, че част от играчите на "шпорите" познават футбола в Италия, както и техният треньор - Антонио Конте:

"На осминафинал в Шампионска лига не можеш да очакваш лесен съперник, а ние ще се постараем да бъдем готови за Тотнъм. Падна ни се добър противник!", каза той на пресконференция и допълни: "Тотнъм е организиран отбор и разполага с отлични футболисти, много от които познават добре Милан и играта в Италия. Смятам, че двата отбора са равностойни. Те имат и страхотен наставник (б.р. - Антонио Конте), който също ни познава добре".

53-годишният Конте действително има голям опит на Ботуша - той бе начело на Ювентус между 2011 и 2014 г., а също и на Интер (2019-21). Италианецът водеше и националния отбор на страната (2014-16), като има престои и в тимовете на Аталанта, Сиена, Бари и Арецо.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - От Шампионска лига до Лига Европа: Какво стана при последния сблъсък Барселона - Манчестър Юнайтед?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички