От ПСЖ: Мачът с Байерн Мюнхен е шанс за отмъщение, да покажем на света кои сме


От ПСЖ: Мачът с Байерн Мюнхен е шанс за отмъщение, да покажем на света кои сме
Снимка: Getty Images/Guliver

2458 0

ПСЖ изтегли късата клечка, падайки се с един от кошмарите си в Шампионска лига в лицето на Байерн Мюнхен. Двата тима ще се срещнат на 1/8 финалите в турнира.

Въпреки че баварците вгорчиха 2020-а година за парижани, след като триумфираха в първия по сила европейски клубен турнир именно срещу тях след 1:0 във финала, от клуба не са притеснени от опонента си.

За това разкри съветникът на президента на клуба Луис Кампос. Португалецът заяви, че "принцовете" виждат двубоя с германския гранд като шанс за разплата и доказване пред футболния свят.

"Много е мотивиращо. Знам, че всеки ще даде 100% от себе си. Получихме възможност и на "Парк", и в Мюнхен да покажем качеството, с което разполагаме тази година. Така трябва да гледаме на нещата - по позитивен начин, уверени сме. Моментът е добър да играем срещу Байерн. Чувстваме се много добре, много уверени от сезона, който имаме. В мачове като този, няма фаворити", коментира Кампос пред "L'Equipe". 

Той се върна към злополучния финал на тима преди 2 години, но и последвалата частична разплата с отстраняването на баварците на 1/4 финалите през сезон 2020/21 г.

"По време на Световното, нямаме контрол върху играчите си. След това, не знам какво ще се случи. За мен е много мотивиращо да играем срещу Байерн Мюнхен, това е възпожност да си отмъстим за загубения финал (през 2020 г.). Знам, че се поправихме на следващата година (в 1/4 финалите). Аз виждам това като възможност да покажем на света невероятния треньор, с когото разполагаме, страхотните футболисти и красивия футбол, който играем в момента", допълни още той.

Ето какво е състоянието на контузената суперзвезда на ПСЖ Килиан Мбапе преди Световното първенство

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички