В Байерн бесни, че жребият ги е изправил срещу ПСЖ


В Байерн бесни, че жребият ги е изправил срещу ПСЖ
Снимка: GettyImages

2038 0

Ръководството на Байерн Мюнхен остана недоволно от жребия за елиминациите в Шампионска лига, който изправи баварците срещу френския гранд Пари Сен Жермен. Наставникът на "червените" Юлиан Нагелсман заяви, че тимът му се представил перфектно в груповата фаза, а накрая получава изключително силен противник в лицето на ПСЖ.

"Перфектното ни представяне в групите не ни донесе по-лесен съперник. Пари Сен Жермен е в същата ситуация – и те не са доволни, че ще играят срещу нас. Мачът е още далеч, но парижани са силен противник с много звезди", каза Юлиан Нагелсман пред "Кикер".

Спортният директор на Байерн Хасан Салихамиджич смята, че ПСЖ е един от най-добрите отбори в света с големи звезди. Той обаче припомни, че в тима на Байерн играят много френски национали, които ще имат допълнителна мотивация. "Двата мача ще бъдат такива, каквито всеки фен на футбола ще иска да види", смята той.

Сходно мнение изрази и президентът на Съвета на директорите на Байерн Оливер Кан: "Това е най-трудният съперник, който можеше да ни се падне. Но това има и положителна страна. Така няма да се повтори историята с Виляреал, който мнозина смятаха, че не е голямо препятствие за нас", каза Кан пред Sky Sports.

Как Оливер Кан оцени шансовете на Байерн срещу ПСЖ, четете на посочения линк!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички