Стефано Пиоли и Милан вече мечтаят: Сега трябва да отидем на 1/4-финалите с увереност и вяра


Стефано Пиоли и Милан вече мечтаят: Сега трябва да отидем на 1/4-финалите с увереност и вяра
Снимка: Getty Images

968 0

"Днес се представихме добре. Искахме от футболистите да покажат характер. В нито един момент не се предадохме и заслужено се класирахме за следващата фаза" - това заяви Стефано Пиоли, след като неговият Милан отстрани Тотнъм на 1/8-финалите в Шампионска лига.

"Трябва да вървим стъпка по стъпка. Беше важно, че успяхме да излезем от групата, след това осминафиналите и сега вече чакаме жребия за 1/4-финалите. Ясно е, че ще ни се падне много добър отбор, но Тотнъм също беше такъв", допълни наставникът на "росонерите".

57-годишният Пиоли отговори и на въпрос за амбициите на Милан в турнира: "Да мечтаеш е хубаво, помага ти да работиш по-добре. Чудесно е да играеш в Шампионска лига, така че или ще трябва да я спечелим, което няма да е лесно, или ще се опитаме да финишираме в Топ 4 в Серия А, за да се класираме и за следващия сезон".

"Искам да мисля, че няма нищо невъзможно в спорта. Очевидно е, че в Шампионска лига остават най-добрите отбори в Европа и всеки следващ кръг става все по-труден. Но, аз съм сигурен, че целият опит, който имаме, особено в негативен план, ще ни помогне. Сега трябва да отидем на 1/4-финалите с увереност и вяра", призова наставникът на италианския гранд.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Антонио Конте извлече 'нещо позитивно' от провала на Тотнъм и заговори за уволнение!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички