Килиан Мбапе отсече: Спазих си думата, Байерн Mюнхен има отбор за триумф в Шампионска лига


Килиан Мбапе отсече: Спазих си думата, Байерн Mюнхен има отбор за триумф в Шампионска лига
Снимка: GettyImages

4821 0

Лидерът и един от капитаните на ПСЖ - Килиан Мбапе, говори след поредния провал на парижани в Шампионска лига, където тази година отпадна отново на осминафиналите - този път от Байерн Мюнхен, с общ резултат 0:3.

Логично за ситуацията, “младият шампион” изрази голямото си разочарование и надеждите, че тимът му ще защити титлата си от Лига 1 - единственият турнир, в който “принцовете” продължават участието си. 

Мнението на Килиан Мбапе

“Няма за какво да съжаляваме, ако погледнем състоянието на двата отбора. Байерн Мюнхен има отбор, изграден да спечели Шампионска лига. В началото на сезона, на първата пресконференция в Шампионска лига, казах, че ще дадем всичко от себе си - това е нашият максимум.

Разочаровани сме от ситуацията. Трябва да продължим напред, да се опитаме да си извадим изводи. Ще се запитаме и ще се върнем към ангажиментите ни в Лига 1”, категоричен бе голаджията.

“Отпадането не може да ми повлияе на бъдещето. Спокоен съм, единственото нещо, което има значение за мен, вече е, да спечеля Лига 1. След това ще мисля. В момента говоря само за този сезон. Нищо друго няма значение за мен. Загубихме от страхотен отбор. Отсега нататък ни остана само Лига 1. Надявам се да я спечелим”, добави нападателят.

Ето какво сподели Кристоф Галтие след отпадането на ПСЖ от Шампионска лига!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички