Кристоф Галтие грабна oправданията и се разкая: Ще се погрижим за титлата в Лига 1


Кристоф Галтие грабна oправданията и се разкая: Ще се погрижим за титлата в Лига 1
Снимка: GettyImages

2768 0

Настоящият мениджър на ПСЖ, който удари треньорското “дъно” начело на парижани от 2005 г. насам - Кристоф Галтие, направи първи коментар след болезненото отпадане на осминафиналите в Шампионска лига.

Това означава, че на “принцовете” им остава единствено борбата в Лига 1 още през месец март, а бъдещето на опитния наставник бива заложено на карта, тъй като играчите му вече отпаднаха и от Купата на Франция.

Трябва да се отчете, че Галтие си служеше с куп оправдания по време на първия му коментар след мача пред Canal+.

Какво раздели двата тима

“Разликата между двата тима бяха наличните играчи. Имахме много важни отсъстващи в първия мач и във втория мач. Остава голямо разочарование от развоя, като това важи за всички, а аз съм най-разочарованият. Имахме много надежди в този реванш. Целта беше да открием резултата и да поставим под напрежение Байерн. Когато обаче те вкараха, разбрахме, че ще бъде трудно.”, започна специалистът.

Бъдещето на Галтие

От медията попитаха Галтие и какво предстои за него в професионален план, но той отклони темата с опорката, че тепърва ръководството ще реши бъдещето му:

“Наистина е рано да се говори за това. Очевидно зависи от ръководството и президента на клуба. Клубът възлагаше големи надежди на този турнир. Оставам фокусиран върху края на сезона с много енергия и решителност”, категорично заяви наставникът.

Какво предстои на ПСЖ

“Ще се погрижим да вземем титлата в Лига 1. Ще видим кога ще бъдат възстановени нашите играчи, за да разполагаме с оптимален състав. Очевидно имаше много очаквания за Шампионска лига. Това, за което най-много съжалявам е, че не успяхме да се борим с пълния си потенциал“, завърши Галтие след двубоя.

Вижте първия коменар от ПСЖ след отпадането от Шампионска лига! 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички