След големия хеттрик: Бензема даде фланелката си на легенда на Манчестър Юнайтед


След големия хеттрик: Бензема даде фланелката си на легенда на Манчестър Юнайтед
Снимка: Getty Images

1938 0

Големият Карим Бензема е дал фланелката на Реал Мадрид, с която наниза хеттрик срещу Челси в първи четвъртфинал от Шампионската лига, на легендата на Манчестър Юнайтед – Патрис Евра.

Френският нападател наниза два гола с глава през първата част на „Стамфорд Бридж“, а третият му падна веднага след рестарта на мача, наказвайки кошмарна грешка на Едуар Менди и Антонио Рюдигер. Успехът с 3:1 в Лондон пък направи така, че „лос бланкос“ са с единия крак на полуфиналите в ШЛ.

Бензема бе сменен от Гарет Бейл и не размени фланелката си с нито един от футболистите на „сините“ след края на срещата. Нападателят даде две интервюта от терена, след което се срещна с бившия си съотборник в националния отбор на Франция – Патрис Евра.

Крайният бранител от близкото минало сега се явява като анализатор за различни телевизии и проведе кратък разговор със звездата на вечерта.

Именно тогава Бензема даде фланелката си на Евра, но отнесе със себе си към Мадрид топката, която остана в него след вкараните три гола.

Малко след това Евра пусна снимка в социалните мрежи с екипа на „лос меренгес“ и името на №9 на гърба ѝ. „Благодаря ти, братко! Най-добрият №9 в света. Хала, Мадрид!“, написа Евра в Twitter.

А какво каза Бензема за Мбапе, разберете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички