Ас на Реал Мадрид бил готов да изневери на жена си със секси блондинка (ГАЛЕРИЯ)


Ас на Реал Мадрид бил готов да изневери на жена си със секси блондинка (ГАЛЕРИЯ)
Снимка: Getty Images

6804 0

Футболист на Реал Мадрид, който е женен и с деца, бил готов да изневери на съпругата си с венецуелската моделка Ориана Марзоли. Това твърди самата тя, като разкрива, че е получила съобщения от въпросния играч, но го е отрязала, защото има семейство.

Марзоли, която се подвизава като инфлуенсърка в социалната мрежа Инстаграм, отказва да назове за кой футболист на Реал става дума. Тя единствено посочва, че той има жена и деца, като ѝ е отправил неприлични предложения за женен мъж.

СНИМКИ НА ОСЛЕПИТЕЛНАТА ОРИАНА ТУК! 

"Не съм спала с никой популярен. Говорила ли съм с футболисти? Да, защото са ми писали. Няколко такива футболисти са ми писали. Харесах само един, много привлекателен. Но след това разбрах от някои приятели, защото не се интересувам от футбол, че той има жена и син", споделя Марзоли пред испанското телевизионно предаване Celebrity Game Over.

"Не знаех, че има жена и деца", категорична е блондинката, която след това е приключила комуникацията си с него. ГАЛЕРИЯ на сексапилната Ориана вижте ТУК!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички