Скандал в Наполи: Спалети заплаши да си отиде вкъщи по време на реванша с Милан


Скандал в Наполи: Спалети заплаши да си отиде вкъщи по време на реванша с Милан
Снимка: Getty Images

1902 0

Скандал е напът да разтърси и лидера в Серия А Наполи, който неочаквано загуби от Милан на 2 пъти в последните 12 седмици - първо в Серия А, а после и в Шампионска лига. Треньорът на неаполитанци Лучано Спалети заплаши да напусне следващия мач на своя тим, ако феновете не започнат да подкрепят отбора.

По време на домакинския двубой с "росонерите" в първенството привържениците на "Диего Армандо Марадона" бяха тихи, протестирайки по този начин срещу клубния президент Аурелио Де Лаурентис и ръководството на клуба. Спалети заяви, че не иска да вижда същото в реванша с миланския гранд в най-силния европейски клубен турнир.

"Не знам каква атмосфера да очаквам на реванша, но можете да си представите колко бях разстроен, виждайки такъв стадион срещу Милан. Ние печелим шампионата на Италия след 33 години чакане. Това, което видях по време на важен мач, никога няма да мога да разбера. Това ще остане с мен завинаги", заяви наставникът, цитиран от "Football Italia".

"Ако същото се случи по време на реванша в Шампионска лига, ще напусна резервната скамейка и ще си отида вкъщи. Защото това е нещо необяснимо. Момчетата са чувствителни към това, което се случва около тях и срещу Милан вкъщи ние играхме в абсурдна атмосфера. Бяхме взети за заложници", категоричен е Спалети. А ето какви бяха думите му след загубата от Милан снощи.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички