Рефер, ощетил жестоко Левски в Европа, се прочу и в Италия - засенчи победата на Милан


Рефер, ощетил жестоко Левски в Европа, се прочу и в Италия - засенчи победата на Милан
Снимка: Getty Images

1517 0

Милан ще се отправи на юг към Неапол следващата седмица с предимство от един гол в първия 1/4-финал в Шампионска лига след снощната победа с 1:0.  Исмаел Бенасер вкара единствения гол в мача към края на първото полувреме, докато Ангиса видя червения картон през второто полувреме за гостите.

"Съдията успя да ядоса всички"

Сред главните теми след двубоя обаче е реферът Ищван Ковач. Припомняме, че съдията ръководи двубоя между Левски и Хамрун в София, като негова голяма грешка бе в основата на втория гол за малтийците. От "Герена" дори пуснаха жалба до УЕФА, но тя не бе уважена от европейската футболна централа. 

Сега Ковач успя да ядоса и двата италиански тима. Румънецът отсъди общо 29 нарушения, вдигна и 9 жълти картона, два от които за халфа на гостите Замбо Ангиса. Претенции имаше и капитанът на Милан Давиде Калабрия след последния съдийски сигнал за неотсъдена дузпа.

Tuttosport пък написа: "Страхотен гол на Бенасер сваля Наполи. "Росонерите" подпалиха "Сан Сиро" и благодарят на Майнян. Реферът ядоса всички. Във вторник Наполи няма да има Ангиса (изгонен), Ким и може би също Осимен". "Победата на Милан в Шампионската лига над Наполи е засенчена от съдията Ковач", пък бе заглавие от сайта "football-italia". Стефано Пиоли съжали, че неговият Милан не е успял да отбележи втори гол срещу Наполи.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички