Лучано Спалети посочи ключа за успеха на Наполи срещу Лече и открои един играч


Лучано Спалети посочи ключа за успеха на Наполи срещу Лече и открои един играч
Снимка: Getty Images

1057 0

Наставникът на първенеца в Серия А Наполи - Лучано Спалети, даде своя коментар за играта на неговия тим след трудно постигнатия успех с 2:1 срещу Лече в мач от 29-ия кръг на Калчото.

"Щастлив съм, че работя с играчи, които знаят как да оценяват поведението си по време на изминалите мачове. Капитанската лента наистина помогна на Ди Лоренцо да понесе още по-голяма отговорност. Имахме и няколко играчи, които не бяха напълно готови да играят, така че това е резултат, който ни дава усещане за спокойствие, за да се подготвим за следващите мачове", заяви Спалети след мача.

"Стадион "Виа дел Маре" е трудно място за игра и Лече имаше добри резултати срещу всички големи клубове, тъй като те са добре организирани и дават най-доброто от себе си в различни моменти", добави още италианският специалист.

С победата Наполи има комфортна преднина от 19 точки на върха пред втория Лацио. Неаполитанци се борят и на още два фронта. Тимът на Спалети е на четвъртфинал в Шампионска лига, където ще се изправи срещу Милан в спор за място на полуфиналите.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Милан се договори с голямата си звезда.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички