Ще пази ли звездите си за Сити? Клоп каза ще съхрани ли част от титулярите си срещу Бенфика


Ще пази ли звездите си за Сити? Клоп каза ще съхрани ли част от титулярите си срещу Бенфика
Снимка: Getty Images

1386 0

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп е категоричен, че предстоящият полуфинал в турнира за ФА Къп с Манчестър Сити няма да повлияе по никакъв начин на избора на състав за реванша от 1/4-финалите на Шампионска лига с Бенфика в утре вечерта.

Миналата неделя „мърсисайдци“ и „гражданите“ сътвориха истински спектакъл на „Етихад“, завършвайки 2:2 в дербито на титаните във Висшата лига. Този уикенд тима ще се изправят един срещу друг на „Уембли“ в спор за финала за Купата на футболната асоциация.

Преди това обаче хората на Клоп  трябва да изиграят лекия наглед реванш срещу „лисабонските орли“ след успеха с 3:1 в Португалия. Класирането на англичаните за полуфиналите в Шампионската лига изглежда сигурно.

Следващият мач няма никакво влияние върху избора на титулярен състав за утре, но последният двубой има. Супер интензивен график. Няма контузени до момента, но трябва да видим кой е най-свеж. Много важен мач срещу Бенфика. Хвърлихме толкова много усилия, за да стигнем до Шампионска лига и сега можем да играем в полуфиналите“, коментира Клоп спекулациите, че може да съхрани силите на част от звездите си за мача със Сити през уикенда.

Резултатът е 3:1 на почивката, коварно е подобно на 2:0. Добра основа, но ако те отбележат един гол, както се случи срещу Интер, мачът се променя. Усетихме го, когато те отбелязаха миналата седмица. Наистина трябва да ги накараме да се почувстват сякаш са на място, на което искат да отидат“, добави Клоп на въпрос как ще подходи за реванша с португалците.

Спомнете си как феновете на Бенфика замеряха играчите на Ливърпул.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички