"Знам, че ще се оправи": Върджил ван Дайк защити големия "грешник" за Ливърпул


"Знам, че ще се оправи": Върджил ван Дайк защити големия "грешник" за Ливърпул
Снимка: Getty Images

2627 0

Капитанът на Ливърпул Върджил ван Дайк сподели, че Жоел Матип ще се "оправи", след като си отбеляза автогол при загубата на "червените" с 1:2 във Висшата лига от Тотнъм в събота (30 септември).

Капитанско "рамо"

Ливърпул издържа дълго време с 9 души, пазейки резултата в Северен Лондон 1:1. В добавените от рефера минути обаче автоголът на Матип донесе трите точки за "шпорите", а камерунецът бе изключително разочарован след случилото се. Веднага зад него застана партньорът му в защита и капитан на тима - Върджил ван Дайк, и го защити.

"Знам, че е трудно като централен защитник. Ако топката пресича с подобен отскок, винаги е трудно да бъде изчистена. Влезе във вратата ни, за съжаление това може да се случи. Той (бел. ред. Матип) е добре, той ми е добър приятел и знам, че ще се оправи", споделя Ван Дайк за "BBC".

С победа над "спърс" Ливърпул можеше да се озове на върха във Висшата лига. В крайна сметка, се случи обратното. "Червените" все още са на две точки от лидера в лигата Манчестър Сити, който пък загуби своя мач от срещу Уулвърхемптън.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички