След 1:1 на "Уанда Метрополитано": Диего Симеоне настоя, че нищо не се е променило


След 1:1 на "Уанда Метрополитано": Диего Симеоне настоя, че нищо не се е променило
Снимка: Getty Images

1244 0

Опитният наставник на Атлетико Мадрид Диего Симеоне заяви след края на първия 1/8-финал в Шампионската лига срещу Манчестър Юнайтед, че резултатът от "Уанда Метрополитано" не променя нищо:

"Нищо не се промени. В реванша ще играем на техен терен и пред техните фенове, а те със сигурност ще са по-мотивирани и ще играят с по-висок интензитет, какъвто обичайно виждаме във английската Висша лига", заяви Чоло на пресконференция след мача и продължи:

"Те се възползваха от единствената грешка, която допуснахме в един доста добър мач. Рейнилдо се опита да отнеме топката, вместо да пази играча. Въпреки това съм удовлетворен, играта ни беше на много високо ниво".

"При този резултат реваншът остава открит. Изглежда, че предимството е на страната на Манчестър Юнайтед, но на практика нищо не се е променило и започваме отначало", завърши пресконференцията си старши треньорът на "дюшекчиите".

*Вижте и какво бе мнението на Ралф Рангник след мача!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички