Пропуснатата дузпа на Атлетико Мадрид завари Порто в самолета - "драконите" полудяха от радост (ВИДЕО)


Пропуснатата дузпа на Атлетико Мадрид завари Порто в самолета - "драконите" полудяха от радост (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

1770 0

Снощи (26 октомври) "Уанда Метрополитано" преживя тежка вечер, след като Атлетико Мадрид завърши 2:2 с Байер Леверкузен в мач от 5-ия кръг на груповата фаза в Шампионска лига и се прости с амбициите си да се класира за пролетната фаза на надпреварата.

Съставът на Чоло Симеоне бе много близо до крайния успех, въпреки че на два пъти изоставаше в резултата, но Караско пропусна дузпа дълбоко в добавеното време, а при добавката след това и горната греда помогна на "аспирините".

И докато в Мадрид този момент предизвика огромна мъка за феновете на "дюшекчиите", играчите на Порто, които по това време се прибираха със самолет от визитата си на Брюж (победа с 4:0), нямаше как да бъдат по-радостни... Пропускът на Караско означаваше, че те остават с 4 точки аванс пред Атлети и дори да загубят домакинството си срещу тях от 6-ия последен кръг, пак ще продължат към 1/8-финалите в ШЛ.

В долното видео ще видите как футболистите на "драконите" са се скупчили около устройство и гледат на живо случващото се на "Уанда Метрополитано" и последвалата им реакция. Кадрите бяха разпространени от официалната страница на Порто в социалната мрежа Twitter.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Диего Симеоне начерта два "пътя" пред Атлетико Мадрид и избра по кой от тях да тръгне!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички