"Няма какво да губят" - Анчелоти очаква труден реванш с Ливърпул, обясни и защо не пуска Еден Азар да играе


"Няма какво да губят" - Анчелоти очаква труден реванш с Ливърпул, обясни и защо не пуска Еден Азар да играе
Снимка: Getty Images

1823 0

Старши треньорът на Реал Мадрид - Карло Анчелоти, даде пресконференция преди реванша (15 март, 22:00 часа) срещу Ливърпул от 1/8-финалите в Шампионска лига, който е наглед "протоколен", след като "белия балет" разби мърсисайдци с 5:2 на "Анфийлд".

Тимът на Юрген Клоп обаче няма какво да губи, а мачът ще е по-труден за домаканите или поне така смята Татко Карло:

"Двубоят утре ще е по-труден за нас, отколкото за Ливърпул. Те ще играят в атака от първата минута, тъй като няма какво да губят. Резултатът ни задължава, но за нас ще е по-трудно. Ще имаме нужда от много енергия", сигурен е той, а след това увери:

"Не сме говорили много за добрия резултат от първия мач. Не си правим сметки. Няма да играем затворен или отворен футбол, ще се опитаме да атакуваме. Играчите разбират това. Мисля, че ще бъде отворен мач. Трябва да направим добре две неща - да се защитаваме и да атакуваме".

Темата "Еден Азар"

Наставникът на Кралския клуб коментира и последното изказване на Еден Азар по негов адрес и обясни защо не му дава много игрови минути:

"Отношенията ни с Азар не са студени. Той беше много честен - не си говорим много, като може да става въпрос за характери. Най-важното за мен е, че въпреки че не си говорим, продължава да ме уважава. Уважавам го и аз. Не играе, защото на неговия пост има футболист като Винисиус, който се справя много добре", обясни Анчелоти.

ВИЖТЕ ОЩЕ - ВИДЕО: Мачът в Шампионска лига, след който Анчелоти мълви "Мъртъв съм, мъртъв"!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички