Еден Азар призна, че не си говори с Карло Анчелоти и отсече: Трансфер не влиза в моите планове


Еден Азар призна, че не си говори с Карло Анчелоти и отсече: Трансфер не влиза в моите планове
Снимка: Getty Images

2719 0

32-годишният футболист на Реал Мадрид Еден Азар призна, че връзката му с треньора Карло Анчелоти е силно нарушена и двамата дори не си говорят!

Белгиецът има едва 296 игрови минути през сезон 2022/23, които са били разпределени в 7 двубоя - 3 в Шампионска лига, 3 в Ла Лига и 1 за Купата на Краля, отчитайки се единствено с гол и асистенция при победата над Селтик с 3:0.

Уважават се, но не си говорят

Азар, който през 2023 година записа само 67 минути за Купата (срещу Касереньо на 3 януари), даде интервю пред "RTBF", в което каза следното за отношенията си с Анчелоти: "Има респект между нас, но няма да кажа, че си говорим, защото не го правим!".

"Винаги обаче ще го има уважението. Трябва да уважавам човек като Анчелоти. Заради това, което представлява за футбола и заради това, което е постигнал в своята кариера", уточни Еден Азар.

Бъдещето

Неговият договор с "белия балет" е до 30 юни 2024 година, а той е категоричен, че иска да го изпълни и да играе на "Бернабеу" и през следващата кампания: "Бих искал да остана. Винаги съм го казвал. Надявам се да играя и да покажа, че все още го мога. Хората имат съмнения, това е нормално, разбирам. Но, ще бъда тук и през следващата година. Никога не се знае, но трансфер не влиза в моите планове!", заяви бившият играч на Челси по темата.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Искрено и лично: Еден Азар разкри защо нямал желание да играе за Белгия!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички