ВИДЕО: Мачът в Шампионска лига, след който Анчелоти мълви "Мъртъв съм, мъртъв"


ВИДЕО: Мачът в Шампионска лига, след който Анчелоти мълви "Мъртъв съм, мъртъв"
Снимка: Getty Images

2087 0

Много любопитно видео пуснаха от Реал Мадрид в социалните мрежи вчера. То показва емоционалната реакция на треньора Карло Анчелоти след един от бележите мачове на тима в Шампионска лига през миналия сезон.

Става дума за четвъртфинала срещу Челси, като в първия мач "белите" победиха с 3:1, но в реванша допуснаха "сините" да поведат с 3:0. Италианският специалист изглежда е виждал безславното отпадане на испанския гранд в тази ранна фаза, но къде с негови напътствия, къде с индивидуална и отборна класа, "белия балет" стигна до загуба с 2:3 и си подпечата билета за полуфиналите.

Година след инфарктния реванш от Реал пуснаха видео, в което Анчелоти говори след последния съдийски сигнал. "Мъртъв съм, мъртъв", повтаря видимо разстроен той. "Ако не умра тази нощ, съм безсмъртен", допълва треньорът.

Както е известно, в този сезон Реал постигна зрелищни резултати и успя да нокаутира не само Челси, но и ПСЖ, Манчестър Сити и Ливърпул във финала, за да завоюва най-ценния международен клубен трофей за 14-и път в историята си.

В последния си изигран мач в Шампионска лига към днешна дата Реал Мадрид обърна Ливърпул от 0:2 до 5:2, а Анчелоти обясни как го е постигнал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички