Анчелоти иска от Реал повече ефективност, по-малко дрибъл


Анчелоти иска от Реал повече ефективност, по-малко дрибъл
Снимка: Getty Images

1144 0

Треньорът на Реал Мадрид - Карло Анчелоти, коментира новата грешна стъпка на своя тим в битката за титлата в Ла Лига. В Андалусия снощи "Кралете" завършиха 0:0 с Реал Бетис и изостанаха с 9 точки от лидера Барселона.

"Всичко можеше да се направи по-добре, в атака можеше да се играе по-ефективно. Играхме добре в защита, движехме се добре между линиите, но ни липсваше ефективност. Понякога съперникът се затварят, но ние имаме определено ниво и трябва да играем по-добре", заяви той след ремито, цитиран от "Marca".

"Повече ефективност, по-малко дрибъл, трябва да играем по-мощно, може би да стреляме от разстояние. Трябва да прогресираме. Да, възможно е да сме шампиони. Не е нереалистично. Много е трудно, ноняма съмнение, че ще се борим докрай", допълни Анчелоти.

В Мадрид не за първи път през сезона се замислят за раздяла с Анчелоти. Клубът има 3 варианта за наследник на италианския треньор - ето кои са те.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички