Над половината голове на Ливърпул през този сезон са вкарани в... два мача!


Над половината голове на Ливърпул през този сезон са вкарани в... два мача!
Снимка: Getty Images

862 0

Английският гранд Ливърпул разгроми Глазгоу Рейнджърс с 1:7 като гост в четвърти мач от груповата фаза на Шампионска лига. Макар и да се представят далеч под равнището си от началото на новия сезон, мърсисайдци съумяха да запишат много убедителна победа в Шотландия.

"Червените" са втори в групата си в Шампионска лига и почти със сигурност ще играят на 1/8-финалите, но във Висшата лига тимът е едва 10-и със само две победи от първите си осем мача. Една от тези победи обаче бе с разгромното 9:0 над Борнемут.

Оказва се, че от началото на новия сезон Ливърпул е вкарал над половината от головете си (51,4%) срещу два отбора - Борнемут и Рейнджърс (общо 16 гола). "Червените" имат общо 13 мача (осем във Висшата лига, четири в Шампионска лига и един за Къмюнити Шийлд).

При победата над Рейнджърс Мохамед Салах отбеляза най-бързия хеттрик в историята на Шампионска лига, и то влизайки като резерва.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички