За историята: Мохамед Салах заби най-бързия хеттрик в Шампионска лига!


За историята: Мохамед Салах заби най-бързия хеттрик в Шампионска лига!
Снимка: Getty Images

2940 0

Египетската звезда на Ливърпул Мохамед Салах влезе в историята на Шампионска лига, след като отбеляза най-бързия хеттрик в надпреварата. Нападателят вкара три гола при победата на мърсисайдци срещу Глазгоу Рейнджърс с 1:7 в четвърти мач от групите на турнира.

По-интересното е, че Салах стори това като резерва. Египтянинът започна мача на резервната скамейка, но се появи в игра през втората част. В 80-ата минута Мо се възползва от асистенция на Диого Жота, за да направи резултата 1:5. 

Това обаче не бе всичко от египтянина - само минута по-късно Жота пак му асистира, за да отбележи втория си гол в срещата. В 87-ата минута Салах оформи своя хеттрик, а времето между първия и последния гол бе точно 6 минути и 12 секунди.

Най-бързият хеттрик на Салах в историята на Шампионска лига идва на фона на много неубедителното представяне на египтянина в последно време. Нападателят разочарова с изявите си от началото на новия сезон, но този хеттрик може да върне самочувствието му преди важната битка срещу Манчестър Сити през уикенда.

Ето как се развиха всички мачове от вечерта в Шампионска лига!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички