"Млъквай, млъквай": Най-важният играч на Сити "избухна" срещу Гуардиола в мача с Реал (ВИДЕО)


"Млъквай, млъквай": Най-важният играч на Сити "избухна" срещу Гуардиола в мача с Реал (ВИДЕО)
Снимка: GettyImages

6847 0

Манчестър Сити ще играе за втори път в историята си на финал в Шампионска лига. Това се случи, след като "гражданите" сломиха 14-кратния първенец в турнира Реал Мадрид с разгромното 4:0.

Едва ли мениджърът на английския шампион е очаквал толкова категорична и безпроблемна победа. Още от първите минути в срещата обаче се забеляза колко изключително важен е този мач за него, като бе дори по-емоционален от обичайното.

По традиция почти не спря да ръкомаха и да скача по тъчлинията, давайки безценни насоки на своите футболисти, но този път бе по-пламенен. И явно това е довело до лек момент на напрежение по време на сблъсъка.

Медиите в Англия пишат, че в епизод от срещата голямата звезда на Сити Кевин де Бройне не е сдържал нервите си и на два пъти в рамките на секунда казва на Гуардиола на висок тон да млъкне.

В социалните мрежи се появи и видео на ситуацията, като в действителност се чува как Пеп крещи на белгиеца да подаде топката, а след това Де Бройне гневно се обръща в посоката, в която е испанецът, и казва няколко пъти "Млъквай".

Можете да видите случилото се чрез кадрите по-долу в материала. Самият Гуардиола пък направи интересно признание за играч на Реал и "Златната топка".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички