Меси: Детайлите решават кой ще спечели Шампионска лига


Меси: Детайлите решават кой ще спечели Шампионска лига
Снимка: psg.fr

2892 0

Нападателят на ПСЖ Лионел Меси говори за шансовете на тима да спечели Шампионска лига. Аржентинецът, който е печелил най-силния европейски клубен турнир четири пъти с Барселона, е на мнение, че той се печели много трудно.

"Спечелването на Шампионска лига е много трудно. Трудно, защото в този турнир участват най-добрите отбори. И всеки малък детайл, всяка малка грешка може да доведе до отпадане. Мисля, че имаме отбор, който може да се опита да я спечели. Щастливи сме и силно се надяваме, че всичко ще ни се получи", коментира звездата пред списанието на ПСЖ.

"В същото време трябва да се успокоим. Повтарям, спечелването на Шампионска лига е много трудно. Най-добрият отбор не винаги побеждава и трябва да се съсредоточите върху детайлите, като мислите как да станете най-силния отбор. В крайна сметка именно най-силните отбори постигат целите си. И ние вървим по този път, стремим се да станем по-силни", допълва Меси. Днес бившата френска звезда Никола Анелка посочи как Лео по-скоро пречи на тима си.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички