Анелка посочи как Лео Меси по-скоро пречи на ПСЖ


Анелка посочи как Лео Меси по-скоро пречи на ПСЖ
Снимка: Getty Images

1874 0

Бившата футболна звезда на Франция Никола Анелка оцени играта на звездата на ПСЖ Лионел Меси в първия осминафинал в Шампионска лига срещу Реал Мадрид. Двубоят завърши с победа за парижани с 1:0, но големите френски издания дадоха ниски оценки на аржентинеца.

"Всички играчи търсеха Меси и това забави играта на ПСЖ. Той трябваше да е "деветка", но играеше като "десетка". Меси се спускаше за ниски топки, опитваше се да разпределя подаванията. Съотборниците му искат да играят с него и да го накарат да блесне. Но колко време ще отнеме това?", коментира Анелка, цитиран от "RMC Sport".

По същото време добрият приятел на Меси Серхио Агуеро го защити и нападна френската преса. "Каква дяволска дузпа! Лео игра добре, не защото е приятел, а защото игра силно. Беше добър и много активен. Във Франция списанията и вестниците го убиха. Те са задници. Поканиха ме на интервю от френско списание. Казах "Не, защото подкрепям Лео Меси", споделя пенсионираната вече звезда. А ето какъв антирекорд изравни Меси в този мач. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички