Журналист "посече" грешника за ПСЖ Марко Верати и го прати да си пуши цигарите в Пескара


Журналист "посече" грешника за ПСЖ Марко Верати и го прати да си пуши цигарите в Пескара
Снимка: Getty Images

1512 0

Отпадането на ПСЖ от Байерн Мюнхен на осминафиналите в Шампионска лига предизвика вълна от критики към френския клуб. Особено гневен бе журналистът от радио "RMC" Даниел Риоло, който нарече отбора на Кристоф Галтие "срама на Европа":

"Когато си фен на ПСЖ е нужно в моменти като този да говориш и да назовеш нещата с истинските им имена, да избухнеш в известен смисъл... Този отбор вече стана срамът на Европа", констатира Риоло.

Най-тежки критики отнесе халфът Марко Верати, който сгреши фатално при първия гол на Байерн Мюнхен в сряда вечер, а при втория загуби топката и домакините организираха атака, от която падна и второто попадение...

"Нужно е да го върнем в Пескара. Така може да си яде шишчетата, да си прекарва времето на брега на морето, да си пие шотовете и да си пуши цигарите. Казвам го от години. Дори не съм сигурен, че може да бъде титуляр в отбора на сина ми. Според мен той е играч за уличен футбол", обясни журналистът по адрес на 30-годишния италианец, който е роден в Пескара и е юноша на местния клуб.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Как се спира Килиан Мбапе? Защитник на Байерн Мюнхен издаде рецептата

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички