Карагър: Мбапе трябва да напусне ПСЖ, колкото по-бързо отиде в Реал, толкова по-добре


Карагър: Мбапе трябва да напусне ПСЖ, колкото по-бързо отиде в Реал, толкова по-добре
Снимка: Getty Images

2833 0

За поредна година един от най-добрите футболисти в света Килиан Мбапе се размина с голямата си мечта да спечели Шампионска лига. Тази му цел съвпада с така бленуваната идея и на ПСЖ - а именно най-сетне да спечели най-престижния европейски клубен турнир.

Именно Ушатата бе и една от причините за желанието на световния шампион от 2018 година да напусне "Парк де Пренс". Въпреки това той подписа нов договор и не премина в Реал Мадрид - клуба, за който мечтае да играе един ден.

Джейми Карагър, който е легенда на Ливърпул и е играл за клуба в периода 1996-2013, изрази своето мнение по въпроса. Той вярва, че колкото по-рано напусне парижани и премине в "кралския клуб", толкова по-добре за Килиан.

"Килиан трябва да напусне ПСЖ. Наистина мисля, че трябва да напусне. Те дори не са близо до това да спечелят Шампионска лига. Не мисля, че ще се подобри през следващия сезон, ако остане в този състав. Колкото по-бързо отиде в Реал Мадрид, толкова по-добре" - призна Карагър за CBS.

След срещата с Байерн Мбапе сподели, че към момента иска единствено да спечели френската Лига 1, а след това "ще му мисли за бъдещето си". Това, разбира се, бе прието като намек, че все пак до раздяла може да се стигне. Вижте цялото изказване на Мбапе след отпадането от Байерн Мюнхен в Шампионска лига.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички