След Байерн - ПСЖ: Фен нахлу и почти "подсече" Меси, Лео се направи, че не го чува (ВИДЕО)


След Байерн - ПСЖ: Фен нахлу и почти "подсече" Меси, Лео се направи, че не го чува (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

1660 0

Френският шампион ПСЖ така и не успя да отбележи гол на германския първенец Байерн Мюнхен в две срещи и за втора поредна година напусна Шампионска лига още на 1/8-финалната фаза. Мегазвездите Килиан Мбапе и Лионел Меси също не бяха на висота и не успяха да помогнат на своя тим.

За аржентинеца това бе първи път в богатата му кариера, в който за втора поредна година напуска най-престижния европейски клубен турнир още на осминафиналите. Припомняме, че през миналия сезон парижани бяха отстранени от бъдещия шампион Реал Мадрид.

След срещата се стигна до любопитен момент. В него бе забъркан седемкратният носител на "Златната топка", който видимо не бе в добро настроение след отпадането. Към него обаче се устреми привърженик, нахлул на терена.

Точно преди да стигне до любимеца си обаче, той падна и дори без малко не подсече Меси със своеобразен шпагат. Впоследствие върху него се хвърлиха няколко стюарди, а Меси продължи своя път към тунелите.

Камерата отново се връща на аржентинеца след леко отместване на фокуса и се забелязва, че запалянкото го вика на няколко метра от него, задържан от стюардите. Меси обаче така и не се обърна и влезе в тунела. Можете да видите случилото се чрез видеото по-долу в материала.

Баварците бяха на противоположната страна и ликуваха щастливо след успеха. Един от най-радостните бе и най-опитният в отбора. След срещата Томас Мюлер жегна Лионел Меси, като заговори за Кристиано Роналдо.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички