Индзаги преди реванша с Бенфика в Шампионска лига: Свикнал съм да ме критикуват


Индзаги преди реванша с Бенфика в Шампионска лига: Свикнал съм да ме критикуват
Снимка: Getty Images

920 0

Треньорът на Интер Симоне Индзаги обяви, че тимът му трябва да забрави за лошата си форма в Серия А в опит да се класира за полуфиналите в Шампионска лига. „Нерадзурите“ имат аванс от два гола след първия мач с Бенфика в Лисабон и са фаворити за достигане до Топ 4 в турнира за първи път от последния си триумф в Европа през 2010.

Успехът над Бенфика като гост миналата седмица бе единствената за Интер в последните им осем мача и съставът на Индзаги, който е извън местата в зона Шампионска лига в Серия А, загуби последните си три домакинства, без да отбележи гол. Въпреки това, отборът се радва на пореден положителен сезон в турнирите и ще играе със съперник от Италия – Наполи или Милан, освен ако не се срине на реванша на „Сан Сиро“.

Наясно сме с нашите рейдове в турнирите за купи и че нашето положение в първенството не е това, което искахме. Постигаме лоши резултати, но нещата не са лоши по отношение на представянията, продължаваме да създаваме голови положения. Загубите са вече в миналото, трябва да се концентрираме върху утрешната вечер. Знаем срещу какъв съперник се изправяме. Утре ни предстои един много важен и труден мач“, каза Индзаги на пресконференция.

Лошата форма на Интер доведе до спекулации относно бъдещето на специалиста, тъй като евентуално отсъствие от Шампионска лига догодина ще навреди сериозно на клубните финанси.

Ако бяхте прочели неща преди мача с Барселона (в групите), беше същото, както и преди срещата с Порто (в осминафиналите). Свикнал съм. Докато критикуват мен, а не играчите, съм окей с това…част от професията е“, завърши той.

ВИЖТЕ ОЩЕ: "Кралско" признание: Карло Анчелоти похвали Пловдив, Роберто Карлош поздрави Христо Стоичков

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички