Монца на Валентин Антов поднесе изненадата и шокира Интер с късен гол на "Джузепе Меаца" (ВИДЕО)


Монца на Валентин Антов поднесе изненадата и шокира Интер с късен гол на "Джузепе Меаца" (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

2731 0

Монца успя да поднесе изненадата на 30-ия кръг в Серия А. Отборът на българския национал Валентин Антов победи Интер като гост с минималното 1:0 с попадение в заключителните минути на срещата на "Джузепе Меаца".

Интер започна по-силно срещата. Момчетата на Симоне Индзаги показаха добър футбол, разигравайки уверено в половината на съперника. В 24-ата минута Хоакин Кореа отправи удар към долния десен ъгъл, но стражът на Монца Ди Грегорио реагира подобаващо и предотврати гол.

През втората част Интер вдигна още повече оборотите и бе близо до гола в 57'. Ромелу Лукаку стреля опасно с глава, но отново Ди Грегорио обърка сметките с чудесно спасяване. 

В 70-ата минута играчите на Интер имаха претенции за дузпа след непозволена игра в наказателното поле на Монца. Главният арбитър се консултира с ВАР и не посочи бялата точка.

В 78' Монца изненада домакините и успя да вкара с първата си по-сериозна ситуация. Лука Калдирола посрещна подаване от корнер и с чудесен удар с глава разпечата Андре Онана за 1:0. Лаутаро Мартинес можеше да изравни в добавеното време на срещата, но неговият удар с глава мина на сантиметри от странични стълб на Ди Грегорио.

Video edited on Kapwing

Българският национал Валентин Антов остана на скамейката на Монца и не се появи в игра днес на "Джузепе Меаца".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички