"Кралско" признание: Карло Анчелоти похвали Пловдив, Роберто Карлош поздрави Христо Стоичков


"Кралско" признание: Карло Анчелоти похвали Пловдив, Роберто Карлош поздрави Христо Стоичков
Снимка: Getty Images

11021 0

Броени часове преди ревашащия мач-реванш между Реал Мадрид и Челси от 1/4 финалите на Шампионска лига, в испанския гранд се сетиха за България, Пловдив и Христо Стоичков.

Легендарният треньор на "белия балет" - Карло Анчелоти, се изказа изключително ласкаво по адрес на българския град. Той дори си пожела да се изправи срещу някой от родните тимове в Шампионска лига, за да се върне отново в него. 

Уважение и за номер 8

Друга легенда на "кралския клуб" и световния футбол - Роберто Карлош, пък прати специални поздрави на най-великия български футболист Христо Стоичков. 

И двамата си спомниха за страната при срещата си с футболния общественик Кирил Евтимов. Бургазлията, който има близки отношения с управата на Челси, ще изглежда на живо големия двубой. Той успя да "открадне" няколко минутки на двете легенди, а накрая им подари и по шише червено вино.

Анчелоти обратно в Пловдив, HERE WE GO!

"Искам да поздравя Пловдив. Помня добре града и момента, когато станах Доктор Хонорис Кауза на университета. Специални поздрави за Димитър Христолов. Помня и Веселин Маргаритов (б.ред – бившият зам.-министър на младежта и спорта и настоящ професор в Пловдивския университет). Много съм ангажиран и не знам кога ще мога отново да посетя България и Пловдив", коментира пред Евтимов Анчелоти.

"Най-добре ще е да се падна срещу български отбор в Шампионската лига, ако все още съм треньор на Реал Мадрид“, допълни още той.

Анчелоти далеч не беше толкова позитивно настроен при въпрос на журналист преди мача, който го ядоса.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички