И в Интер броят изиграните срещи през сезона, Индзаги отсече: Може да напишем история


И в Интер броят изиграните срещи през сезона, Индзаги отсече: Може да напишем история
Снимка: Getty Images

908 0

Старши треньорът на Интер - Симоне Индзаги, даде пресконференция преди финала на Шампионска лига, по време на който "змията" ще се изправи в Истанбул срещу Манчестър Сити.

Двубоя ще може да проследите НА ЖИВО със SportLive.bg от 22:00 часа българско време, a специалистът подчерта трудната задача, която очаква възпитаниците му срещу определения от него най-добър отбор в света. 

Мнението на Индзаги 

Италианецът постави висока оценка на междунанародния си съперник, който търси първия успех в историята си, след като загуби от Челси по време на финала през 2021 година:

"Знаем какъв мач ни очаква, знаем, че Сити е топ отбор. Те са най-добрият отбор в света в момента. Те доказват това. Ние сме горди да сме на тази сцена и ще дадем всичко от себе си. Ще играем с тотална концентрация и ще трябва да ограничим грешките до минимум. Това е 57-ият ни мач за сезона. Беше дълъг сезон, имахме върхове и спадове, но се учихме от загубите и растяхме. Усилията ни доведоха до този момент. 

Специалистът сподели и какво може да наклони везните в събота вечер, но в нито един момент не отписа възпитаниците си срещу много класния съперник:

“В края на сезона се справихме добре, сега осъзнаваме какво сме постигнали. Утре полузащитата ще е решителна, но и други зони. Ще трябва да тичаме и ще има нужда да играем със сърце и ум. Трябва да останем фокусирани.

Знаем, че това е среща с историята. Имаме голям шанс да напишем история. Ще бъде изключително трудно да спечелим, но ще работим като един, за да го направим. Все още има някои колебания около състава. Имаме тренировка скоро и тогава ще решим. 

"Тренираме дузпи през целия сезон. Ще се готвим и за това. Сити има солидна защита, те допускат много малко положения пред вратата си. Те са завършен отбор. Ние искаме да развеем флага на Серия А утре. Италианското първенство се представи добре с достигането до тези финали”, уточни Индзаги.

Вижте какво предизвикателство отправи звезда на Интер към Манчестър Сити!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички