Разправия оставя Интер без един от най-големите му лидери за финала срещу Манчестър Сити


Разправия оставя Интер без един от най-големите му лидери за финала срещу Манчестър Сити
Снимка: Getty Images

3223 0

Интер се поздрави снощи (24 май) със спечелената Купа на Италия, но се появи и една грозна нишка, която може да създаде последствия в близкото бъдеще

Един Джеко и Симоне Индзаги имаха разгорещен двубой по средата на финала срещу Фиорентина, тъй като треньорът смени опитния нападател много рано. Течеше 58-ата минута, когато Индзаги направи вече стандартната смяна - Лукаку на мястото на Джеко, но това никак не се хареса на босненеца.

В яда си Джеко ритна бутилка с вода, която стоеше пред скамейката на Интер, а Индзаги го забеляза, но не реагира, докато мачът течеше пред тях.

Ясно е, че подобни искри постоянно има по време на мачовете, но медиите в Италия се съмняват дали Джеко може да е разгневил Индзаги до такава степен, че да загуби ролята си в титулярната единайсеторка за финала на Шампионска лига срещу Манчестър Сити на 10 юни в Истанбул.

Ветеранът от Босна и Херцеговина има 14 гола във всички турнири този сезон и е по-добрият вариант от Лукаку вече дълго време, но белгиецът влезе в добра форма през последните месеци, за да го изравни с по девет гола в Серия А. Лукаку има още четири от Шампионска лига и Купата на Италия.

Финалът на Шампионска лига наближава, а вече е ясно и кой ще бъде главен рефер на "Кемал Ататюрк".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички